Magazin > VIP
4893 ogledov

Melania Trump je Donaldu nekoč že pomahala v slovo

donald trump, kara young
Kriva je bila ta ženska.

Sredi seks škandala, v katerem glavno vlogo igrata porno igralka Stormy Daniels in ameriški predsednik, je v javnosti odjeknila še ena novica – Melania Trump je pred leti že enkrat spakirala kovčke in Trumpu pomahala v slovo. To trdi avtor Ronald Kessler, ki je napisal knjigo The Trump White House: Changing the Rules of the Game.

Razlog za razhod je bila Kara Young, Trumpovo nekdanje dekle. Ko je Melania Karo ujela med zapuščanjem Donaldovega stanovanja v Trump Towerju, ji je prekipelo. "To se je zgodilo le nekaj mesecev po tem, ko sta se spoznala, septembra 1998. Melania je nameravala z Donaldom v Mar-a-Lago. Odšla je do njegovega stanovanja v Trump Tower, iz katerega je prišla Kara Young, manekenka, ki je bila skoraj dve leti z Donaldom v zvezi," je Kessler povedal Us Weekly. Melania naj bi se od Trumpa takoj razšla in naročila, naj ji pošljejo nazaj oblačila. 

Kessler nadalje trdi, da je na Trumpa njen močni značaj naredil velik vtis. Par ni bil dolgo sprt. Donald naj bi potreboval le nekaj dni, da je Melanio osvojil nazaj. 


 

Komentarjev 2
  • janez60 12:15 10.april 2018.

    Melanija je odšla v tujino s podtrebuhom za kruhom. Uspelo ji je še več.

  • Majazmaja 09:14 10.april 2018.

    Melania naj bi se od Trumpa takoj razšla -> KAKO, PROSIM?!