Magazin > VIP
80 ogledov

Melania Trump o govoricah, da ima polbrata

melania trump, donald trump Profimedias
Ima Melania Trump polbrata?

Po pisanju revije GQ, naj bi se oče Melanie Trump, ko še ni poznal svoje bodoče žene, zapletel v razmerje z Marijo Cigelnjak, ki mu je septembra 1964 povedala, da je noseča. Viktor Knavs, tako naj bi bilo zapisano v sodniških dokumentih, naj bi se sprva želel poročiti s Cigelnjakovo, nato pa si je premislil in od nje zahteval, da otroka splavi, ker ni njegov. Maja 1965 se je rodil deček in Marija je Viktorija tožila za preživnino. Na sodišču naj bi bilo s krvnim testom dokazano, da je Knavs dečkov oče in da mora plačati preživnino. Melanijin oče naj bi se na to odločitev večkrat pritožil, a so sodišča vedno odločila v prid Cigelnjakovi.

Marijin sin Denis, ki je sedaj star 50 let, je za GQ povedal, da z očetom in njegovo družino nikoli ni poskušal navezati stikov. Od nikogar ne želi nič in prepričan je, da Melania sploh ni vedela, da obstaja, je še izjavil.

Novinarko obtožila, da si želi ustvariti ime

Melania je zgodbo najprej demantirala, ko so ji pokazali dokumente, pa je povedala, da sprva ni dobro razumela, kaj želijo od nje vedeti, in dodala, da to zgodbo pozna ter medij prosila, naj očetovo zasebnost spoštujejo, saj ni javna osebnost.

Kasneje je objavila, da je članek še en primer poročanja medijev, ki jim ne gre za resnico. Novinarko je obtožila, da bi si rada ustvarila ime in je imela pri napadu na njeno družino svojo agendo, o članku pa zapisala, da vsebuje številne netočnosti. Katere navedbe so netočne in katere točne, pa ni navedla. 

 

Komentarjev 1
  • smoki 14:48 28.april 2016.

    who gives a fuck