Magazin > VIP
404 ogledov

Melania Trump: Po tem nastopu deževalo kritik

melania trump
Oblikovalka Monique Lhuillier se je pohvalila, da je prva dama ZDA nosila njeno obleko. Kar nekaj njenih oboževalcem razočaranja ni moglo skriti.

Prva dama ZDA, Melania Trump, je za prireditev Ford’s Theatre Gala izbrala svilnato kreacijo filipinske modne oblikovalke Monique Lhuillier, ki stane približno 2300 evrov. Lhuillier se je z Melanijino izbiro pohvalila na Facebooku, a takšnega odziva verjetno ni pričakovala.

Kar nekaj njenih sledilcev ji je čestitalo, še več pa je bilo tistih, ki so modno oblikovalko pokritizirali."Ugh! Rada te imam, a želela bi si, da te družine ne bi oblačila,“ je zapisala komentatorka Annie, Wendy pa je dodala, da njenih oblačil ne bo več kupovala. "Uživala sem v vaših kreacijah, a vas bom vrgla s seznama prijateljev, ker preziram vse, kar je povezano s Trumpovimi. Adios,“ pa je bila kritična Kathy.

Takoj po izvolitvi Donalda Trumpa je več modnih oblikvoalcev odklonilo sodelovanje z Melanijo, med drugim tudi Marc Jacobs, Tom Ford, Christian Siriano, Naeem Khan, Derek Lam in Sophie Thelleat. Melania se s tem verjetno prav nič ne obremenjuje. Odkar je prva dama je nosila predvsem kreacije Calvina Kleina in modne hiše Dolce & Gabbana.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.