Magazin > VIP
60 ogledov

Melania Trump: To jo pričakuje po selitvi

Melania Trump Profimedias
Melania in Barron gresta na slabše …

Melania Trump in Barron Trump se bosta 14. junija iz New Yorka preselila v Belo hišo. Melania je s selitvijo tako dolgo odlašala, ker sina ni želela pred koncem šolskega leta izpisati iz šole. To je davkoplačevalce stalo zajeten kupček denarja. Na dan naj bi varovanje prve dame in njenega sina stalo med 116 in 130 tisoč evrov.

Amerika se veseli, Melania pa bo svoje 100 milijonov dolarjev vredno penthouse stanovanje v 66. nadstropju Trump Towerja zagotovo pogrešala. Stanovanje, ki se nahaja na sloviti Peti Aveniji, ima tri nadstropja in se lahko pohvali s čudovitim razgledom na Central park in Manhattan. Tla in stene so po poročanju Daily Maila iz marmorja, kozarci, vaze in svetilke pa iz zlata.

Trumpovi so doslej živeli na 2700 kvadratnih metrih, v Beli hiši pa se bodo morali znajti na 1120 kvadratih. Melania se bo kot prva dama lahko kmalu udobno namestila v vzhodnem krilu, njen mož bo posle opravljal v zahodnem.

Da bi se Barron hitreje vživel v novo okolje, se bosta za nekaj časa v Washington preselila tudi Melanijina mama in oče.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.