Magazin > VIP
10617 ogledov

Melanio Trump po pogrebu Rosalynn Carter zaradi tega kritizirajo

melania trump Profimedia
Nekdanja dama ZDA, Rosalynn Carter, je umrla 19. novembra.

V ZDA so se ta teden poslovili od svoje nekdanje prve dame Rosalynn Carter, ki je v starosti 96 let umrla 19. novembra. Maše so se udeležili tudi predsednik Joe Biden, njegova žena Jill, nekdanji predsednik Amerike Bill Clinton in nekdanje prve dame Michelle Obama, Laura Bush in Hillary Clinton  ter seveda tudi Melania Trump. Največ prahu je na tem žalostnem dogodku dvignila Melania, ki je po mnenju nekaterih z izborom plašča brcnila v temo.

Clinton, Obama, Bush so prišle odete v črnino, Melania, sicer znana po svojem izvrstnem čutu za modo, pa je izbrala siv plašč. 

"Melania Trump je edina v cerkvi, ki k maši za Rosalynn Carter ni prišla v črnem. Morala bi ostati doma," je nekdo zapisal na platformi X, nekdo drug pa je dodal: "Melania Trump, ki je spet dokazala, da družina Trump nikogar ne spoštuje, je na pogreb gospe Carter prišla v opravi svetlo sive barve. Vse druge prve dame so bile odete v tradicionalno in spoštljivo črnino. A ne Melania. Zakaj je sploh prišla?" "Seka iz povprečja. Bog ne daj, da bi še kdaj stopila v ovalno pisarno," pa je Melanijin plašč pokomentiral neki drugi komentator na spletu. 

Melanii so z negativnimi komentarji naredili krivico. Diane Gottsman, strokovnjakinja za protokolarne zadeve, je za Newsweek povedala: "Zgodba bi bila drugačna, če bi Melania nosila roza barvo ali pa žarečo rdečo. Ampak odločila se je za sivo, ki je vsekakor primerna za na pogreb." Gottsman je še dejala, da ljudje iščejo razloge, da nekaj pokritizirajo, četudi je kritika krivična in je njihovo razočaranje v resnici povezano z nečim drugim in ne s plaščem, ki ga je nosila Melania. 

 

Komentarjev 3
  • Majazmaja 15:54 01.december 2023.

    Mogoče pa ni imela za črn plašč :D

  • leonardo 10:07 01.december 2023.

    Približujejo se volitve in na udaru je Melania. Vse črne vrane so se spravile na kanjo. Popolnoma razumljivo, čeprav svojega srca in resničnih čustev ne nosiš na obleki.

  • ico8 09:35 01.december 2023.

    Clintoncko-obamovski cuceki se lahko par mesecev lajajo, ko bo pa spet prva dama, bo pa tisina!