Magazin > VIP
10 ogledov

Melu Gibsonu grozi zapor

(Foto: Reuters) Žurnal24 main
Oksana Grigorieva je Mela Gibsona obtožila, da krši sodni dogovor, ki pravi, da ji mora na mesec plačevati 20 tisoč dolarjev. Če se bodo njene obtožbe izkazale za resnične, Melu grozi zapor.

Mel Gibson bi moral glede na sodni dogovor svojemu nekdanjemu dekletu Oksani Grigorievi mesečno plačevati 20 tisoč dolarjev (14 tisoč evrov) preživnine zanjo in za njuno enoletno hčerko Lucio.

 

Zaradi obtožb se bo moral 54-letni igralec 10. novembra zglasiti na sodišču, kjer bodo odločali, če so Oksanine trditve resnične ali ne. Če se bo izkazalo, da Mel ni izpolnjeval svojih dolžnosti, mu grozi zapor zaradi razžalitve sodišča.

 

"Mel je zadnje tri mesece Oksani plačeval od pet do deset tisoč dolarjev na mesec. Kar pa je bistveno manj, kot mu je naročil sodnik," je razkril neimenovani vir.

 

Zvezdnik Oksaninih obtožb še ni komentiral, se je pa zato oglasila Oksanina odvetnica Lisa Bloom, ki trdi, da Mel Oksani ne plačuje zato, ker jo hoče še naprej ustrahovati. "Mel misli, da jo ima še vedno v oblasti," je povedala odvetnica in dodala, da upa, da bo igralec končno kaznovan.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.