Magazin > VIP
116 ogledov

Menstruacija kriva za samomor?

Gia Allemand youtube.com
Mati pokojne zvezdnice Gie Allemand, ki si je vzela življenje, je prepričana, da je za samomor kriv menstrualni ciklus.

Sredi avgusta je televizijska zvezdnica Gia Allemand, ki je v ZDA zaslovela z resničnostnim šovom The Bachelor, storila samomor, še vedno pa se ugiba, kaj jo je gnalo, da si je vzela življenje. Po poročanju TMZ njena mati verjame, da je bil njen močan menstrualni ciklus kriv za ekstremen čustven nemir, da jo je vodil v smrt.

Mati Donna Micheletti je v intervjuju s priljubljenim voditeljem dr. Philom zaupala, da je imela Gia že dlje v obdobju menstruacije zelo močna čustvena nihanja. "V dneh menstruacije ni videla jasno pred sabo. Bila je kot noč in dan. V trenutku pa je nekaj preklopilo in si je rekla, da to ni prav in da je fant ne ljubi," se spominja mama.

Kot je znano, je imela zvezdnica več težav, med drugim se je kregala z očetom in nazadnje s fantom, košarkarjem NBA Ryanom Andersonom, vendar mati verjame, da so bile hormonske spremembe tiste, ki so jo vodile čez rob.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.