Magazin > VIP
34 ogledov

Mercyjina babica grozi s samomorom

madonna, mercy Žurnal24 main
Babica Madonnine posvojenke Mercy grozi, da si bo vzela življenje, če zvezdnica njene vnukinje ne bo pripeljala nazaj v Afriko.

Leto dni in pol po posvojitvi drugega otroka Madonna nima miru. Družina njene štiriletne posvojenke Mercy je namreč povsem ogorčena, saj so deklico od tedaj, ko jo je pevka odpeljala v London, videli le dvakrat.

Lucy Chekechiwa, dekličina babica naj bi bila celo tako obupana, da je zagrozila, da si bo storila samomor, če se Mercy ne vrne nazaj na Malavi.

Družina Madonnine posvojenke je prvotno nasprotovala posvojitvi, vendar so zaradi pritiskov s strani sirotišnice, v kateri je Mercy živela, popustili.

Lucy, ki je za deklico skrbela po smrti njene najstniške matere, je dejala, da ji vnukinje ni dovoljeno obiskati, kot ji je bilo sicer obljubljeno. "Po smrti moje hčerke Mwandide, je Mercy edina hči, ki jo imam," je potožila. "Ko so ti ljudje prišli, da bi jo posvojili, sem temu nasprotovala, a so vztrajali, da je to zanjo priložnost, da dobi dobro izobrazbo. Nisem vedela, da je nikoli več ne bom videla."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.