Magazin > VIP
20 ogledov

Meryl proti operacijam

Maryl ne odobrava trenda lepotnih operacij v filmski industriji Žurnal24 main
Devetinpetdesetletna ameriška igralka Meryl Streep se je pred kratkim pritožila nad holywoodsko obsesijo z zunanjim videzom in plastičnimi operacijami.
“S svojim telesom niso obsedene le ženske. Presenečeni bi bili nad številom moških v filmski industriji, ki se odločijo za lepotne posege. Tega preprosto ne razumem,” je za medije osuplo povedala Merly.

Z leti vloge bolj zanimive
Streepova, ki se trenutno mudi v Avstraliji, kjer promovira svoj najnovejši film z naslovom Mamma Mia, je za tamkajšnje medije še dejala, da je treba proces staranja sprejeti in se življenja veseliti. Priznala je, da je imela tudi sama pri štiridesetih letih manjšo krizo, ki pa jo je na srečo uspešno prebrodila. “ Takrat sem mislila, da zaradi starosti nisem več tako zanimiva, saj sem dobila bolj malo zanimivih igralskih ponudb, morda le eno na leto. Zdaj so se stvari obrnile. Mislim, da je pozitivna stran starosti ta, da zdaj dobivam kompleksnejše vloge, ki predstavljajo večji izziv kot le upodabljati dekle, ki mora biti samo lepo,” je Meryl še dejala.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.