Magazin > VIP
23 ogledov

Meryl Streep je ogorčena nad Angelino

Žurnal24 main
Meryl Streep je med promocijo novega filma okarala zvezdnike, kot so Angelina Jolie, Britney Spears in Jessica Alba, ker prodajajo slike svojih otrok.

Znana filmska igralka in mati štirih otrok Meryl Streep je med promocijo svojega novega filma Mamma Mia! povedala, da je ogorčena nad dejanji nekaterih zvezdnikov. Še posebej jo moti to, da zasvojenost s slavo vpliva tudi na družine slavnih, predvsem je tu izpostavila njihove otroke.

"Kar sem se naučila že zelo zgodaj v svoji karieri, je to, da s tem, ko postaneš slaven, izgubiš svojo pravico do zasebnosti. In če promoviraš svoje otroke, pustiš, da jih fotografirajo, še oni izgubijo to pravico. Če pa fotografij ne prodaš medijem, potem imajo pravico do zasebnosti," je dejala. "Paparaci mi lahko sledijo, lahko me slikajo in delajo, kar hočejo. Mojih otrok pa ne!" je še dodala.

S to izjavo je igralka kritizirala predvsem dejanja slavnih mamic, ki po rojstvu otrok njihove slike prodajo rumenemu tisku. Med njimi so najbolj znane Angelina Jolie, ki je za 6,5 milijona dolarjev prodala že slike zdaj dveletne hčerke Shiloh, cena slik novih dvojčkov pa naj bi dosegla 11 milijonov dolarjev. Poleg nje so slike svojega naraščaja prodale še Christina Aguilera, ki je za slike sina Maxa dobila 1,5 milijona dolarjev, Jennifer Lopez, ki je za slike dvojčkov dobila 6 milijonov dolarjev, in še mnogi drugi.

Veliko zvezdnikov je sicer denar, ki so ga zbrali s slikami svojih dojenčkov, dalo v dobrodelne namene. Svoja dejanja pa pogosto zagovarjajo z dejstvom, da s tem želijo zmanjšati lov paparacev za slikami, saj ravno prva slika stane največ. Zato si jo vsi želijo posneti, kar pomeni, da jim do objave slik sledi povečano število paparacev, kar pa naj bi ogrožalo varnost njihovih otrok.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.