Magazin > VIP
10956 ogledov

Metka Albreht si bo izpolnila dolgoletno željo

Metka Albreht Osebni arhiv
To si želi odkljukati s svojega seznama želja.

Stilistko in kostumografinjo Metko Albreht smo zmotili med pomembnim projektom. "Dela imam čez glavo, pripravljamo nove uniforme za snemanje pete sezone humoristične serije Ja,Chef," je razkrila za Žurnal24 in pojasnila, da bo nova sezona gledalce presenetila s spremembami.

"Vpeta sem med službo in družino, a vedno nasmejana, dobre volje in razigrana," je smeje dejala, razkrila nam je, da se veseli poletja in da bodo na morju zagotovo preživeli tri tedne. "Poletje je moje, rojstni dan imam 31. julija, vedno praznujem na morju, a tokrat bo drugače. Moja mami je bolehna in za svoj rojstni dan se želim vrniti v svoj domači kraj in praznovati v krogu družine."

Uresničila si bo dolgoletno željo

"Letos imam v načrtu izpolniti si dolgoletno željo, želim se naučiti surfati. In ta želja tli v meni že dolgo časa. Odlašala sem, Alina je bila majhna, ni bilo časa, kasneje nje ni zanimalo, sedaj pa bi mogoče mojo željo izpolnila skupaj s sinom," je razkrila. Poletje pa želi izkoristiti tudi za kampiranje. "Če bo Matjaž delal, bova šla sama s sinom za nekaj dni še kampirati!"

Ponosno je omenila svoja dva otroka, Etijen bo jeseni dopolnil že osem let, njena starejša hči Alina pa zaključuje tretji letnik bežigrajske gimnazije. "Ves čas je za knjigami, včasih si želim, da bi si lahko oddahnila in da ocene v šoli ne bi bile tako pomembne. Drugače pa jo lahko samo pohvalim, je super punca, prijetna in skromna," je iskreno povedala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.