Magazin > VIP
6 ogledov

Mia Farrow žaluje za bratom

Mia Farrow je v zadnjem letu izgubila tri sorodnike. Žurnal24 main
V ameriški zvezni državi Vermont so našli mrtvega brata igralke Mie Farrow. Policija je smrt Patricka Farrowa označila za sumljivo.

V noči na torek je policija v Castletonu prejela klic v sili neke ženske. V galeriji Farrow so odkrili truplo 66-letnega umetnika, brata slavne igralke.

Predstavnik policije je okoliščine smrti Farrowa označil za "sumljive", vzrok smrti pa naj bi razkrila avtopsija. Drugih podrobnosti policija ni razkrila.

Patrick Farrow je bil eden od sedmih otrok pisatelja in režiserja Johna Farrowa ter igralke Maureen O'Sullivan, znane predvsem po vlogah Jane v številnih filmih o Tarzanu. Patrick je 35 let delal kot kipar, v majhnem mestecu Castleton v Vermontu pa je skupaj z ženo Susan vodil galerijo.

Bratova smrt je zadnji v vrsti udarcev za igralko, ki je bila nekoč poročena s Frankom Sinatro, nato pa dolgo vztrajala v razmerju z Woodyjem Allenom. Decembra lani je po dolgotrajni bolezni umrla Mijina posvojenka Lark Previn, pred tem pa je v Iraku življenje izgubil Mijin nečak, podoficir Jason F. Dene.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.