Magazin > VIP
78 ogledov

Michael je živ in živi na Luni

Michael Jackson
1/10
Žurnal24 main
Ob prvi obletnici smrti kralja popa smo se nanj spomnili že s fotografijami iz njegovega življenja, predstavljamo pa vam tudi različne teorije o njegovi smrti.

25. junija lani so svetovni mediji poročali le o smrti Michaela Jacksona, ki je umrl zaradi zastoja srca. Čeprav naj bi ga njegov zdravnik nemudoma začel oživljati, je kralj popa svet zapustil nenadoma, tik pred začetkom svoje koncertne turneje This Is It.

Za številne oboževalce po svetu, zvezdnike, predvsem pa njegovo družino, je bil to hud šok in tragičen trenutek, ki ga ne bodo nikoli pozabili. Za njim je žalovalo na milijone ljudi po svetu, na stotine oboževalcev pa je 7. julija pripotovalo na žalno slovesnost in se poslovilo od Jacka.

"Odkar sem na svetu, je bil očka najboljši očka, kar si jih lahko zamislite," je na pogrebu dejala njegova hčerka Paris Jackson. Številni so jokali.

Osumljeni zdravnik na prostosti
Prva obdukcija je pokazala, da ni šlo za hudodelstvo, a njegova družina je vztrajala, da preiskavo ponovijo. Dva meseca po Jacksonovi smrti je sodišče uradno razglasilo, da je šlo za umor. Obdukcija je pokazala, da je Jacko zaužil velike količine propofola, lorazepama in druge tablete.

Za njegovo smrt so osumili njegovega zdravnika Conrada Murrayja in ga obtožili povzročitve smrti iz malomarnosti. Sojenje se še danes ni končalo, Murray pa ima še vedno zdravniško licenco.

Bizarne teorije
Kljub temu se pojavljajo teorije o njegovi smrti, med drugim tudi ta, da je Jacko še vedno živ in živi na Luni. Zbrali smo dest teorij, ki si jih lahko ogledate v galeriji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.