Magazin > VIP
35 ogledov

"Michael ni bil gej!"

Oče pokojnega zvezdnika ne verjame, da je bil Michael gej. (Foto: Flynet/JLP) Žurnal24 main
Oče pokojnega kralja popa Michaela Jacksona je popolnoma ogorčen nad dr. Arnoldom Kleinom, ki trdi, da je bil Michael gej.

Dermatolog pokojnega Michaela Jacksona namreč trdi, da je imel zvezdnik homoseksualno razmerje z njegovim asistentom Jasonom Pfeifferjem. "To ni res," je jezen zatrdil Joe Jackson, oče pokojnega Jacka. "Michael ni bil gej."

Joe meni, da je Klein izdal njegovega sina, poroča spletna stran TMZ. "Do Michaela nima nobenega spoštovanja ... govoriti stvari o njem po njegovi smrti je sramotno. On je zdravnik in bi moral vedeti, da se obljub, ki jih daje pacientom, ne pretrga."

Jason Pfeiffer, Kleinov aistent, je prejšnji teden na televiziji šokiral z novico, da je imel spolno razmerje z Michaelom, Klein pa je nato razkril, da ju je enkrat zalotil na pol gola. Dejal je še, da je bil Jackson gej in se tega ni sramoval.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.