Magazin > VIP
7095 ogledov

Michelle Obama vojvodinji Meghan odrekla prijateljstvo

princ harry Profimedia
To so razlogi

Iz Baracka in Michelle Obama ter iz Harryja in Meghan bi lahko nastali „fantastični štirje“, a iz te moke ne bo kruha. Para sta si bila prej zelo blizu, sedaj pa se je odnos močno ohladil. 

Še pred dvema letoma je Michelle Meghan naslovila kot prijateljico in ji javno čestitala ob rojstvu sina, ko se je rodila mala Lili, pa je bila Michelle tiho.

Life & Style poroča, da je Michelle Meghan odrekla prijateljstvo, ker ji ne zaupa več in meni, da se je vojvodinja z njunim prijateljstvom poskušala le okoristiti. Michelle je menda prišlo na uho, da se Meghan hvali, kako tesni prijateljici sta, in sicer v upanju, da bi ji to pomagalo pri karieri.

Michelle naj bi ji zamerila tudi intervju za Oprah, ki se ji je zdel menda zelo nespoštljiv do kraljice, ki jo zelo ceni. Poleg tega Harry in Meghan pri svojih projektih kopirata zakonca Obama. Pogodba s Spotifyjem in Netflixom – vse to sta pred njima naredila že Barack in Michelle. Poleg tega sta se povezala z enako agencijo …

To pa še ni vse. Ko je Barack 4. avgusta praznoval 60. rojstni dan, je sledilce prosil, naj objavijo dobro dejanje, ki so ga opravili v 60 minutah. No, Meghan je prav tako 4. avgusta praznovala rojstni dan – 40.. Tudi ona je objavila video, v katerem je javnost prosila, naj žrtvuje 40 minut za pomoč ženskam.

Meghan je opazila, da sta se umaknila. "Harryja je prosila, naj pokliče Baracka in se pozanima. Bilo je neprijetno, a je to storil,“ pravi vir. Ta klic verjetno ne bo veliko spremenil. "Michelle se sprašuje, ali je imela Meghan že od samega začetka drugačno agendo. Opazila je Meghanino drugo plat in meni, da ni iskrena,“ je še povedal vir.

Komentarjev 1
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 23:15 30.avgust 2021.

    Meni se tudi Meghan zdi ena navadna spletkarka. Pa umazanega perila ji tudi ne bi bilo treba v javnosti prati. To samo potrjuje, da se ena navadna povzpetnica in prava kača klopotača.