Magazin > VIP
20 ogledov

Michelle v 26 evrov vredni obleki iz H&M

Michelle Obama Žurnal24 main
Bi radi posnemali videz prve ameriške dame? Nič lažjega. Michelle Obama je namreč v sredo na ameriški televiziji NBC nastopila v 35 dolarjev vredni oblekici iz H&M-a.

Michelle Obama je bila že večkrat pohvaljena za svoj cenovno dostopen smisel za modo, pri čemer kombinira priznane oblikovalce s prepoznavnimi znamkami iz nakupovalnih centrov. Tokrat je le še potrdila svoj sloves, ko se je v sredo v oddaji Today na televiziji NBC pojavila v obleki, vredni 34,95 dolarja (manj kot 26 evrov), iz trenutne kolekcije H&M-a. Prva ameriška dama je modro-belo oblekico kombinirala z oranžnim pasom ter rumenimi salonarji, njen stilist pa je obleki dodal rokave.

Ko jo je voditelj Matt Lauer povprašal o tem, kako se počuti kot stilska ikona, je odgovorila: "To jemljem kot kompliment. Vsak se mora zjutraj obleči. Upam, da sem ljudem všeč, ni pa nekaj, na kar bi se osredotočala."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.