Magazin > VIP
32 ogledov

Michelle za počitnice porabila 10 milijonov

Michelle Obama Žurnal24 main
"Nedopustno je!" je razkošne počitnice Michelle Obama, za katere je porabila 10 milijonov dolarjev davkoplačevalskega denarja, komentiral vir iz Bele hiše.

Svetu vlada težka finančna situacija, prva ameriška dama pa je le v zadnjem letu na račun ameriških davkoplačevalcev za počitnikovanje zapravila kar 10 milijonov dolarjev oziroma skoraj sedem milijonov evrov. "Nedopustno je!" je zadevo komentiral neimenovani vir iz Bele hiše, poroča National Enquirer. "Michelle izkorišča svoj privilegirani položaj, medtem ko si večina delavnih Američanov komajda lahko privošči teden ali dva dopusta. Poleg tega je zapravila več kot 10 milijonov dolarjev davkoplačevalskega denarja za počitnice."

Njen mož, predsednik Barack Obama, naj bi bil zaradi ženinega potratnega in lagodnega življenjskega stila sicer "povsem besen", vendar ne more brzdati njenega nekontroliranega zapravljanja, ki vključuje brezglavo nakupovanje, drage masaže in drag okus za pijače. Zakonca sicer plačujeta za določene Michelline osebne stroške in potovanja. "Počitnice so popolnoma Michellina ideja. Je kot odvisnica. Ne more si jih dovolj splanirati in živi od enih do drugih," je še povedal vir.

Michelle je avgusta lani s spremstvom preživela pet dni v luksuznem golf resortu v Španiji, kjer je samo za prevoz in varnostnike zapravila 375 tisoč dolarjev oziroma 260 tisoč evrov, zaradi česar jo je eden izmed kolumnistov označil za "moderno Marie Antoinette", ki počitnikuje, medtem ko v Ameriki vlada kriza.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.