Magazin > VIP
29 ogledov

Michelle za počitnice zapravila 3 milijone

Michelle Obama Reuters
Michelle Obama status prve ameriške dame izkorišča do potankosti. Pregrešno drag nakit, luksuzne obleke in razsipne počitnice ...

Ameriška prva dama Michelle Obama z luksuzno izbiro počitniške destinacije ponovno jezi davkoplačevalce in moža, ameriškega predsednika, Baraka Obamo, piše National Enquirer. Njene počitnice na Havajih naj bi vključno z varnostnimi ukrepi, ki ji pripadajo, stale dobre tri milijone davkoplačevalskega denarja. Za piko na i pa med njene božične nakupe spada tudi pregrešno drag nakit.

Vse očitke na račun ameriške prve zapravljivke, pa mora prenašati predsednik Obama, zaradi česar je ženo že rotil, naj se odpove luksuznim počitnicam, vendar je naletel na gluha ušesa. Michelle ni želela nič slišati o morebitni spremembi prazničnih načrtov in veliko cenejših počitnicah v Marylandu, ki ji jih je predlagal njen mož, saj ne želi razočarati hčerk, ki se božičnih počitnic na Havajih že močno veselita.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.