Magazin > VIP
34 ogledov

Middletonova unovčila hčerino nosečnost

Carole, Michael Middleton Reuters
Starša cambriške vojvodinje, Carole in Michael Middleton, sta hčerino nosečnost izkoristila za svoj posel.

Starša noseče Kate Middleton, Carole in Michael Middleton, sta se odločila, da novico o tem, da bosta postala babica in dedek dobro izkoristita kot poslovno priložnost, navajajo britanski mediji. Na svoji spletni strani Party Pieces, kjer pripravljajo zabave za različne priložnosti, sta začela prodajati otroške pakete za praznovanje rojstnih dni s kraljevo tematiko.

Paketi Mali princ in Mala princesa so predstavljeni kot primerno darilo za zabave ob rojstvu otroka, ob krstu ali rojstnih dnevih. V vsakem paketu so papirnati kozarci, serveti in plastični jedilni pribor.
Na modrih ali rožnatih krožnikih je napis 'mali princ' ali 'mala princesa', vse pa je okrašeno v kraljevskem stilu. Na voljo so tudi majhni gradovi in baloni.

S to potezo sta starša sprožila obtožbe, da služita na račun hčerine nosečnosti. Ni se zgodilo prvič, da sta skušala s svojo spletno stranjo zaslužiti več. Enako sta naredila ob poroki Kate in princa Williama ter ob diamantnem jubileju kraljice Elizabete II. Kljub temu, da računi njunega podjetja niso javno dostopni, je razvidno, da jima posel zelo dobro cveti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.