Magazin > VIP
80 ogledov

Miha končno prišel do poljuba

miha biba
1/2
Osebni arhiv
Kot kaže, je med Miho in Bibo, ki sta se spoznala v šovu Zmenek na slepo, preskočila iskrica.

Miha nam je izdal, da je v soboto le dobil poljub, ki si ga je želel že od dne, ko sta se z Bibo prvič videla na balkonu po koncu šova.

"V soboto sem bil s svojo družbo zunaj. Z Bibo sva se slišala in obljubila je, da nas pride pozdravit. Ko je prišla, je z nami nekaj spila, in ker sva se dobro razumela, sem ji prišepnil, da me še vedno mika njen poljub. Nato se je zgodilo in pozneje sva se komaj poslovila," je za nas povedal Miha in dodal: "Kaj naj rečem ... Če človek malce počaka in vztraja, se zgodi marsikaj." 

Miha zdaj upa, da se bo iz poljubov razvilo še kaj več. "Upanje nikoli ne sme umreti, veselje pa še manj," pravi Miha, ki je sicer do poljuba prvič poskušal priti dan pred valentinovim, ko sta si v njegovem stanovanju ogledala oddajo, v kateri sta nastopila. Miha je Bibo tistega večera presenetil s posteljo, posuto s cvetjem, in steklenico dobre kapljice. Več o tem si lahko preberete TUKAJ.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.