Magazin > VIP
126 ogledov

Miha o fizičnem obračunu na svoji zabavi

Anita Kmetija:Nov začetek Planet TV
Na zabavi Mihe, nedavnega tekmovalca resničnostnega šova Kmetija: Nov začetek, je počilo. Prišlo naj bi celo do fizičnega nasilja, ki ga je nad svetlolasim dekletom izvedla Anita.

Miha Markič Anzelin, nekdanji udeleženec resničnostnega šova Kmetija: Nov začetek, je v čast vsem podpornikom v Brdih organiziral zabavo, na katero je povabil več kot 200 ljudi. Tam je bilo moč opaziti tudi Fakija in Marušo, ki sta se nedavno razšla, zaradi Fakijeve soplesalke pa je prišlo celo do pretepa ...

Miha o fizičnem obračunu na svoji zabavi

"Ko se je zgodil pretep, me ni bilo poleg. Faki je plesal s svetlolasko, morda res malce zapeljivo. A do tega načina je verjetno prišlo zaradi spleta okoliščin, zaradi vrste glasbe, ki se je takrat vrtela v ozadju. Aniti je šlo to v nos, saj je prijateljica od Maruše, zato je fizično napadla Fakijevo soplesalko. Žur se je nato nadaljeval, strasti pa so se pomirile," je za Žurnal24 pojasnil Miha. Za pojasnilo o incidentu, ki je prerasel v fizični obračun, smo poklicali tudi Fakija, ki je le na kratko odvrnil, da je bil v času pretepa zunaj in Anito, ki je jasno povedala, da zadeve ne bo komentirala.

Komentarjev 4
  • Five 14:57 25.januar 2016.

    Udeleženci Kmetije nov začetek jasno kažejo škodljive stranske učinke takšnega šova.Za posledicami škodljivih stranskih učinkov bodo še nekaj časa bolehali.Upajmo, da bodo potem bolj zdravi, mislim kompletni.Žal. Kje je varuh človekovih pravic? Kreator šova bi jim moral ...prikaži več nuditi psihološko podporopri okrevanju. Držim pesti, da bodo uspešno prebrodili svoje težave.

  • patron 13:42 21.januar 2016.

    je fukl razdelil denar, kdo ve .....???

  • KOJAK 10:01 21.januar 2016.

    Pa slovenceljski komentar.... HA HA HA