Magazin > VIP
42915 ogledov

Mija opažena povsem sama na zabavi. Kaj se je zgodilo?

Mija je pojasnila, zakaj je bila sama. Voyo
Vsi so jo pustili na cedilu …

Že v šovu Ljubezen po domače smo spoznali, da je Mija zelo živahna in da se zelo rada veseli. A tokrat smo bili nad njeno objavo kar malce presenečeni, na svoj Facebook zid je namreč dodala nekaj fotografij, razkrila pa tudi, da se je zabavala kar sama. Seveda nas je zanimalo, kje je bil njen Lovro in če je med njima vse tako kot mora biti.

"Ja, na koncert sem šla kar sama. Sicer bi morali iti trije, a se je načrt podrl … Moja sestra je odšla na Švedsko, tretja oseba pa je bila nekaj sitna," je za Žurnal24 v smehu pojasnila Mija.

In kdo je ta tretja oseba?

"Lovro je bil nekaj siten, sva se malo pred koncertom sporekla o neki zadevi. Pa sva šla ločeno na koncert, vsak s svojo karto in vsak s svojim avtom," nam je razkrila, a hitro pojasnila, da imata včasih pač nesoglasja, tako kot vsi ostali pari.

Lovro Gregorš, Mija Rovtar | Avtor: Voyo Voyo

"Zelo sva si različna, Lovro ima za seboj hude zadeve in v vsaki stvari vidi nekaj slabega. Zelo se imava rada, a zavedava se tudi, da imava oba veliko prtljage. S pogovorom bova vse rešila, verjamem, da lahko iz najine zveze nastane res nekaj zelo lepega," je še razkrila.

 
Komentarjev 1
  • ivo5 23:07 27.maj 2022.

    Slab začetek, dober konec :)