Magazin > VIP
296 ogledov

Miki na kar dve poročni potovanji

Miki Bubulj
1/3
Osebni arhiv
Komik Miki Bubulj je oddan. Večno zvestobo je prejšnji mesec obljubil svoji Rusinji Yulii.

"Dvanajstega oktobra sva se poročila v Preddvoru pri Kranju. Poroka je bila skromna, v ožjem družinskem krogu. Kaj velikega nisva hotela, saj ima Yulia sorodnike od vsepovsod in bi tako imela ogromno dela z organizacijo. Na poročno potovanje sva se odpravila v Prago, ki je zelo luštna destinacija, načrtujeva pa še eno potovanje v tople kraje," je o veselem dnevu zaupal komik Miki Bubulj, ki je svojo izbranko iz Rusinje za roko prosil že po šestih mesecih poznanstva: "Spoznala sva se pozimi na Kanarskih otokih, po pol leta pa sva se zaročila. Ko sem jo poleti na počitnicah zjutraj opazoval med spanjem, sem si rekel: 'To je to'. Zakaj bi odlašal in se pretvarjal."


Seveda pa je najpogostejše vprašanje, ki sta ga v teh dneh deležna, ali bosta svojo družino kmalu razširila. "Vsi sprašujejo, če kaj planirava ali če sva se poročila, ker je naraščaj že na poti. Nič od tega. Zaenkrat bova uživala kot mladoporočenca, za ostalo imava še čas, saj sva še mlada," pravi Miki in dodaja, da žena obožuje njegov smisel za humor: "Bila je že na nekaj mojih nastopih in pozna moje šale. Seveda me podpira, saj ima tudi sama rada humor in to, da sem tako odštekan, kot sem. Vedno pravi, da sem 'crazy, crazy' (nor, op. a.). Vsak dan je kaj novega, najbolj pa vžge, če šale obrnem na njen račun."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.