Magazin > VIP
40 ogledov

Milan razkril svojo plat zgodbe

Severina, Milan Popović Ivana Ivanovic/PIXSELL
Potem ko se je v začetku avgusta razvedelo, da sta Severina in Milan Popović že drugič končala zvezo, je zdaj Milan povedal svojo plat zgodbe.

Novico, da se je parček spet razšel, je potrdil Severinin menedžer Tomica Petrović, ki je še povedal, da sta se pevka in Milan Popović razšla pred mesecem in pol. A Milan zdaj trdi, da je to laž in da s Severino nista par že dve leti, poroča hrvšaki Večernji list. To je medijem razkril prek svoje tiskovne predstavnice, ki je v sporočilu zapisala, da zvezdnika nista v zvezi že od junija 2011 in da sta v stikih ostala zgolj zaradi starševskih obveznosti.

Kot je še znano, je Milan pred kratkim v Zagrebu zaprosil za skupno skrbništvo nad 17-mesečnim sinom Aleksandrom, ker se z mamo svojega sina ni mogel sam dogovoriti glede tega, med drugim pa še trdi, da mu Severina prepoveduje stike s sinom. A pevkin menedžer Petrović je to zanikal in dodal, da lahko Milan otroka vidi, kadar želi.

Ponujal ji je finančno pomoč

Srbski in hrvaški medji pa medtem pišejo tudi, da naj bi Severina zadnji dve leti čustveno in denarno izčrpavala Milana. Kot poroča Blic, naj bi Milan Severini že pred dvema letoma, ko se otrok še ni rodil, izplačal veliko vsoto denarja, nedavno pa naj bi ji ponudil, da bi odplačal njen kredit v višini 800 tisoč evrov, a ga je zvezdnica zavrnila, poročajo Naše novine. Poleg tega naj bi zavrnila tudi njegovo ponudbo, da bi za sina plačeval mesečno preživnino v višini deset tisoč evrov na mesec in za njegovo šolanje. "Resnica je, da sta se razšla še pred Aleksandrovim rojstvom, a Milan ni hotel pobegniti očetovskim obveznostim. Zato ji je stal ob strani, skrbel zanjo in se trudil, da ji v vsem ugodi," je za Naše novine povedal dobro obveščeni vir.

Komentarjev 2
  • zic 15:06 19.avgust 2013.

    to so pa lahko samo besede nedonošenčka.....da mati želi imeti zase otroka samo zaradi denarja, zaradi tistih usranih 100 evrov?????.....pa res si zaslužiš eno ornk klofuto za te bedaste besede!!!???

  • zztop 14:13 19.avgust 2013.

    Odlično! A menedžer reče kako je prav. Kar se teh stvari tiče, očetje vedno potegnejo kratko! In to je enakoprevnost? Matere velikokrat po krivici in v škodo otrok dobijo svoj prav na sodišču. Veliko krat se jim gre samo za ...prikaži več denar, ne za otroka. Tudi v tem primeru izgleda tako. Kaj hitro bi rekel, da se bo po nekaj letih pisalo , kot v primeru whitney houston. Otroka so ji odvzel, ko je imel tri leta.Ta koklja se podobno obnaša kot Whitney.