Magazin > VIP
20 ogledov

Milana obtožila poskusa ugrabitve sina

Milan Popović Marko Prpić/Pixsell
V medijih se je včeraj pojavila novica, da naj bi Milan Popović načrtoval ugrabitev sina Aleksandra in ga hotel odpeljati v Srbijo. To naj bi medijem izdala Severina sama, Milan pa to ostro zanika.

"Trditve Tomice Petrovića (Severinin menedžer, op. p.), izrečene v imenu Severine Vučković, ki govori o tem, da je Milan Popović načrtoval ugrabitev lastnega sina, ter da je otrokov potni list narejen nezakonito, jasno kažejo na odnos gospodične Vučković in njenega menedžerja do države Srbije," je sporočila tiskovna predstavnica Popovića, Tatjana Vojtehovski, in dodala, da pevka Srbijo očitno obranava kot državo, kjer zakoni ne veljajo in kjer državne institucije nimajo nikakršne podlage.

Ob tem je za medije poudarila še nekatera dejstva: "Severina je lastnoročna podpisala srbsko državljanstvo za svojega sina. Milan Popović ga je že prej vozil v Srbijo in ga vedno vrnil Severini, ko sta bila dogovorjena. Govorice o ugrabitvi so se začele takoj, ko je Popović odklonil pristati na njene pogoje glede skrbništva."

"Severina blati Milana"

Hrvaški spletni portal Index.hr je prišel tudi do izjave Milanovega odvetnika, Ljuba Pavasovića: "Gre se za blatenje, ki nima nobene podlage niti veze z realnim dogajanjem. Vse, kar hočemo doseči je, da bi Milanu po zakonski poti omogočili videvanje svojega sina, pri čemer ne nameravamo ogroziti pravic, ki jih ima Severina kot mati," je povedal in še dodal, da ga izjave in klevete Severinega menedžerja Tomice Petrovića, ki jih med postopkom o skrbništvu daje medijem, čudijo in skrbijo.

"Severina ni podpisala ničesar"

Medtem pa se je oglasil še Tomica Petrović, ki je za portal 24sata.hr povedal, da so izjave Milanove predstavnice navadne neumnosti. "Nikakor ne dvomimo v srbske institucije, temveč dvomimo v Popovića. Naj pošljejo Severinin podpis za izdajo potnega lista v dokaz. Severina tega ni nikoli podpisala," je še dodal.

Kot kaže se je med Severino in Milanom začela prava vojna za skrbništvo nad sinom.

Komentarjev 1
  • smejka 10:59 06.oktober 2013.

    Ta ženska je bolna