Magazin > VIP
24 ogledov

Miley Cyrus je najslabša vzornica

(Foto: Flynet) Žurnal24 main
Najstniška zvezdnica Miley Cyrus si je že drugo leto zapored prislužila naziv najslabše vzornice za najstnike. Na prvo mesto so jo postavili kar najstniki sami.

Anketo o zvezdniku, ki najstnikom predstavlja najslabši zgled, je izvedla spletna stran Just So You Know, glasovala pa so lahko le dekleta, stara med devet in petnajst let.

Osemnajstletna Miley si je prislužila kar 58 odstotkov njihovih glasov in tako prepričljivo premagala Lindsay Lohan in Demi Lovato. Obe zvezdnici bi si tako kot Miley brez dvoma zaslužili naziv najslabše vzornice, saj sta bili obe v zadnjih mesecih na kliniki za zdravljenje odvisnosti.

Težavnim dekletom na lestvici najslabših slavnih vzornikov delata družbo še raper Kanye West in zvezdnik serije Opravljivka, Chace Crawford. Kanye se je na seznamu znašel zaradi svojega napihnjenega ega, Chace pa je bil pred kratkim aretiran zaradi posedovanja marihuane.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.