Magazin > VIP
34 ogledov

Miley Cyrus najbogatejša najstnica

Miley Cyrus se bo lahko, ko bo dopolnila 18 let, slekla tudi za Playboy. Žurnal24 main
Disneyjevo odkritje Miley Cyrus je tudi po uradnih podatkih najbogatejša med najstniki v Holywoodu. Mnogi pričakujejo, da se bo njeno premoženje v letu 2009 še drastično povečalo.
Miley Cyrus je trenutno uradno že najbogatejši otrok na svetu. Z 18 milijoni dolarjev premoženja se tako 15-letna pevka in igralka uvršča med najbogatejše hollywoodske otroke. Njeno premoženje se bo do konca leta 2009 povečalo na sto milijonov dolarjev. Predstavnik za stike z javnostjo pri Disneyju je dejal, da otroci služijo čedalje več in zahtevajo čedalje višje honorarje.

Cyrina mama Leticia je dejala, da gre ves denar v poseben sklad, ki pa se ga Miley do svoje polnoletnosti ne sme dotakniti. Najstnica je tako spet na naslovnice prišla v drugi polovici aprila letos, ko je podpisala pogodbo z Disneyjem, da bodo o njej napisali avtobiografijo, katere izid načrtujejo za leto 2009.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.