Magazin > VIP
75 ogledov

Miley in Liam ponovno skupaj?

Miley Cyrus Liam Hemsworth Juan Rico/Fame Pictures
Novo leto – nove odločitve ... Razvpita Miley Cyrus in njen nekdanji zaročenec Liam Hemsworth ponovno par?

Razvpita 23-letna pevka Miley Cyrus in čedni avstralski igralec Liam Hemsworth, ki bo čez nekaj dni dopolnil svoje 26. leto, sta svojo zaroko prekinila eno leto nazaj. Sedaj sta bila ponovno opažena skupaj, in sicer na glasbenem festivalu v Avstraliji, skupaj z Liamovima starejšima bratoma in njunima ženama.

Panseksualka in zvezdnik obnavljata ljubezenske vezi ...

Zvezdnika sta se sicer spoznala na snemanju mladinske drame Poslednja pesem (The Last Song) leta 2010, in filmska ljubezen je kmalu prerastla tudi v pravo. Po njunem razhodu pred dobrim letom, se je Miley iz najstniške zvezdnice, ki se je mnogi spomnijo po mladinskem filmu Hannah Montana, prelevila v razvpito osebnost, ki je šokirala iz nastopa v nastop.

23-letnica, ki se je nekaj mesecev nazaj identificirala kot panseksualka in ob tem za tuje medije podala sledečo izjavo: V svoji panseksualnosti sem zelo odprta. No, trenutno nisem v vezi. Imam 22 let, hodim na zmenke … Glede na to, da svoj stil menjam na dva tedna, kako naj zdržim z eno osebo? Zato je logično, da tudi partnerje menjam,” se je sedaj umirila in je očitno pripravljena na obnovitev romance s čednim Hemsworthom.

 

Komentarjev 1
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 14:22 04.januar 2016.

    " Glede na to, da svoj stil menjam na dva tedna, kako naj zdržim z eno osebo? "Glede na to da tako hitro menjaš osebe, kako naj ti verjamemo da nisi samo en navaden izkoriščevalski metulj ki leta iz cveta na cvet?