Magazin > VIP
20 ogledov

Miley se požvižga, njen fant zgrožen

Miley Cyrus
1/2
Reševalni pas/Twitter
Po nedeljski podelitvi MTV video nagrad se govori le še o Miley Cyrus, ki jo mnogi zaradi provokativnega nastopa močno kritizirajo, med njimi je zgrožen tudi njen fant. A Miley se na to požvižga.

Potem ko jo je spljuvalo kar nekaj zvezdnikov, se je Miley Cyrus preko Twitterja odzvala na vse kritike in s pomočjo novih žgečkljivih fotografij pokazala, kaj si misli o vseh zlobnih jezikih. Sama se ni spravila na nikogar, temveč je poleg fotografij objavila dva citata iz revije Rolling Stone o njenem nastopu: "Miley je bila edina zvezda, ki je vedela, kako moraš nastopiti na MTV video nagradah", ter: "Miley je bila zvezda večera, od česar si ljudje še danes niso opomogli. Hvala, Miley."

Zgrožen in osramočen

Liam Hemsworth | Avtor: FameFlynet FameFlynet
Njen fant Liam Hemsworth, s katerim imata zadnje mesece precej mlačno razmerje, pa ni takšnega mnenja - še več, zvezdnik je po poročanju ameriških medijev zgrožen. "Liamu je veliko do Miley, a njen novi videz in razuzdano obnašanje mu nista všeč," je za spletni portal RadarOnline.com povedal njegov bližnji prijatelj in dodal: "Njen nastop na podelitvi ga je povsem šokiral, bil je zgrožen in ne bi mogel biti bolj osramočen. To, kar je počela na odru, se mu ne zdi prav nič seksi."

Liam si podelitve MTV video nagrad sicer ni ogledal v živo, a je kaj kmalu izvedel, kaj je njegovo dekle počelo na odru. S takšnim obnašanjem le še slabša njun odnos in ga potiska vedno dlje, je še povedal vir. "Vsi njegovi bližnji ga spodbujajo, naj se razide z njo, saj negativno vpliva na njegov ugled in kariero. On je resen igralec z obetavno kariero, ona pa je postala tarča posmeha."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.