Magazin > Film & Glasba & TV
48 ogledov

Miloš zapustil Bar

miloš bar Planet TV
Tekmovalec šova Bar Miloš je prostovoljno zapustil šov.

Tekmovalec šova Bar Miloš, ki velja oziroma je veljal za favorita šova, je včeraj pokazal svojo drugo plat. Ker je moral Suzani večkrat razložiti, zakaj naj postavi toplo mleko v hladilnik, mu je zvečer v hiši počil film. "Koliko izkušenj imaš v gostinstvu? Kar se dela tiče, mi ne moreš nič govoriti,“ ji je zabrusil Miloš, ki pa je po tem, ko se je hotela Suzana z njim še malo pomeniti, popolnoma znorel. "Izbaci sise. Tako boš imela vsaj nekaj možnosti, da ostaneš. Marš domov,“ je nanjo kričal Miloš, ki tudi s kletvicami in hvalami na svoj račun ni štedil.

Suzana je bila vidno prestrašena. "Bojim se, da me bo udaril, če mu povem nazaj. Psihopat,“ je povedala tekmovalka in dodala, da razume, da ima Miloš zaradi težkega otroštva psihične težave.

Miloš je o sporu naslednji dan govoril s Tanjo. Zaveda se, da si je s kričanjem naredil veliko škodo in priznal, da se je to zgodilo tudi zato, ker je bil malo pod vplivom alkohola. Kljub temu ničesar ne obžaluje.

Sprl se je z gosti

Zvečer je do incidenta prišlo tudi v lokalu. Nekaj gostov je od Miloša zahtevalo, naj se Suzani za težke besede opraviči. Zagrozili so mu celo z udarci. Miloš je izgubil živce in se najprej spravil na varnostnika: "Kdo je tukaj varnostnik? A boš delal svoje delo ali ne? Pol pa naredi svoje delo in jih goni ven." Ker so gosti nadaljevali s provokacijami, je tudi njim namenil nekaj besed: "Koga ti je***. Fužine ti bodo po glavi skakale."

Miloš, ki so ga tekmovalci poskušali pomiriti, je zatem prostovoljno zapustil šov.

Komentarjev 12
  • fibonacci5 17:35 13.marec 2015.

    To pa je bilo omenjeno 0: 42 sekundi http://www.siol.net/bar/novice/2015/03/dan_11_milos_zapustil_bar_med_delom_bi_skoraj_prislo_do_pretepa_video.aspx

  • fibonacci5 17:18 13.marec 2015.

    Na posnetku se sliši, da je gost izjavil Milošu GOVNO SRBSKO in so ga ostali še naprej provocirali mu je počil film. Ravno zaradi omejenih ljudi kot si ti in tebi podobnih prihaja do sporov in vojn. Pojdi v tujino ...prikaži večo za par let mogoče spremeniš razmišljanje. Če ne, ti pa ni pomoči. Lp xx

  • mymind 08:22 13.marec 2015.

    Alkohol ni izgovor. Takrat ljudje pokažejo kaj so v resnici. Drugi bebci so pa tisti, ki pridejo v lokal kazat koliko so trenirali mišice, možgane pa pustili na nivoju 5 letnika.