Magazin > VIP
100 ogledov

Miloš "zafrknil“ stranko?

miloš Planet TV
"Tale gospod, ki vas je poklical, je po mojem mnenju malo moten,“ o bralcu, ki je poklical v našo redakcijo in ga zatožil, pravi nekdanji barovec Miloš.

"Še danes delam v gostinstvu, in sicer na visokem nivoju. Ne bom povedal, kje. Jutri delam v VIP loži na tekmi. Ljubim ljudi, ki delajo v gostinstvu,“ se je med finalno oddajo Bara pohvalil Miloš, ki je pred tem še izjavil, da je bil celoten šov ena velika farsa, saj o gostinstvu večina tekmovalcev ni imela pojma.

Po tem, ko je na našem portalu prebral članek o Milošu in o tej izjavi, pa nas je poklical bralec in povedal, da Miloš nikakor ni takšen profesionalec, kot pravi. "Ni ga bilo na delo med tekmo Anglija:Slovenija. Klicarili smo ga, a je tik pred zdajci odpovedal,“ pravi bralec.

"Tale gospodje po mojem mnenju malo moten“

Miloš se brani, da je o tem, da ga ne bo na tekmo, obvestil svojega delodajalca in da je bralec, ki nas je o tem obvestil, verjetno isti moški, ki ga je napadel na Facebooku.

"To delam neobvezujoče, se pravi, da delam kadar želim. Delam za gospoda, katerega imena ne bom omenjal. Tale gospod, ki vas je poklical, je po mojem mnenju malo moten, saj me je napadel na Facebooku, kjer mi je pisal tako nagnusne komentarje, da sem ga moral blokirati, in to iz dveh različnih profilov. Res nisem šel delat, ker sem si vzel prosto, saj se je zabava po finalni oddaji zavlekla pozno v noč in sem poklical šefa, da me ne bo. Delam pa danes (v sredo) na ljubljanskem gradu,“ je za Žurnal24 povedal.

Komentarjev 4
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 20:40 18.junij 2015.

    Razumem da napadi niso neki dostojanstvenega ampak tvoji pretirani pre-agresivni celo fizični napadi na stranke v Baru pa tud niso ravno dostojanstveni. Če bi bil dostojanstvena oseba potem bi lahko druge sodil, ker pa nisi pa žal ne gre to tko.

  • Koka 16:11 18.junij 2015.

    Tip je prava antireklama, res ne razumem kdo najame takega negativca za nastop v reklamnem videospotu, če se dobro spomnim, tip nastopa v "antireklami" za Petrol, me kr mine da bi tam tanku !

  • Pepi 12:53 18.junij 2015.

    Miloš,če bereš tole,mal moten si ti in ti svetujem,da obiščeš kašnega psihiatra,dobro dene,pa nič ne boli ;)