Magazin > VIP
94 ogledov

Miran Stanovnik po Survivorju na operacijo

miran stanovnik POP-TV-2
Miran Stanovnik se je med snemanjem šova Survivor na Filipinih poškodoval.

Voditelj slovenskega Survivorja Miran Stanovnik je imel med snemanjem veliko smolo. "Nekje na sredini snemanja sem stopil s čolna in na žalost slabo ocenil globino vode. Mišica tega ni zdržala in poškodoval sem si oba meniskusa in še hrustanec,“ je povedal Miran, ki pa mu ta neprijetna izkušnja ni pokvarila dogodivščine. "Kje pa! To je Survivor. Sem pa moral kar pošteno stisniti zobe,“ pravi simpatični župan občine Log-Dragomer.

Med snemanjem so Stanovniku dali dve tako imenovani blokadi (injekciji anestetika s kortikosteroidom, op. avt.), a je na žalost pomagalo le tri dni. "Nato pa sem si pomagal s protibolečinskimi tableti ...“

Zdravniki so po pregledu z magnetno resonanco ugotovili, da bi moral Stanovnik takoj na operacijo, ker pa so čakalne dobe dolge, bo moral še nekaj časa počakati.

Med snemanji pa se ni poškodoval le voditelj, ampak tudi tekmovalci. "Pri aktivnosti, ki so jih morali opravljati tekmovalci, hitro pride do odrgnin, ureznin, udarcev, podplutb … V Sloveniji bi bile takšne poškodbe zanemarljive, na Filipinih pa lahko hitro pride do infekcije, saj so temperature visoke, tako kot tudi vlažnost zraka, telo pa izčrpano. Vse te poškodbe je bilo treba vzeti resno,“ je za naš medij še razkril Stanovnik.

Komentarjev 5
  • nergač 09:09 23.julij 2016.

    "Šport mu je prinesel tudi medijsko prepoznavnost in gledalci so ga vedno znova lepo sprejeli, saj je komunikativen, iskren in vedno zabaven. "Eni ljudje imajo res smisel za samopromocijo. Za tem pa ni nič.

  • Lavdan 07:26 23.julij 2016.

    Operirati bi morali njegove volivce, ampak en meter višje kot njega.

  • maresem 21:33 22.julij 2016.

    A niso njega izvolili za župana?! ...aja.... pri nas so nekateri lahko na treh koncih naenkrat - supermani.