Magazin > VIP
18 ogledov

Miranda in Orlando na robu ločitve

Mirana Kerr, Orlando Bloom FameFlynet
V zakonu manekenke Mirane Kerr in igralca Orlanda Blooma očitno res škripa. Vir je razkril, da zvezdnika že nekaj časa živita ločeno.

Kot poroča ameriška revija In Touch, sta si Miranda in Orlando vzela premor. "Trenutno živita ločeno in razmišljata o tem, kako bi rešila svoj zakon," je za revijo povedal neimenovani vir. Govorice o tem, da med zakoncema ni vse v najlepšem redu, je sprožila Miranda, ko se je v javnosti večkrat pojavila brez poročnega prstana, poleg tega pa so jo opazili tudi med druženjem z Leonarom DiCapriom. Medtem ko se je ona zabavala v družbi "lovca" na manekenke, pa je Orlando pridno delal in v Južni Afriki snemal svoj najnovejši film Zulu. Tudi vir britanskega časnika The Sun je dejal, da v njunem zakonu vsekakor škripa. "Veliko se govori o njuni zvezi, čeprav je Orlando na drugi celini. Oba se čudno vedeta."

Tiskovni predstavnik parčka, ki je poročen tri leta, je sicer zanikal govorice in dodal, da bosta zakonca skupaj preživela prihajajoče praznike. Z njima bo seveda tudi njun dveletni sin Flynn.

Komentarjev 1