Magazin > VIP
3 ogledov

Miranda Kerr v zvezi s 25-letnim milijonarjem

Miranda Kerr EPA
Manekenka Miransa Kerr si je po Jamesu Packerju našla novega milijarderja. Dobiva se z ustanoviteljem Snapchata Evanom Spieglom, ki je sedem let mlajši od nje.

evan spiegel | Avtor: Profimedias Profimedias
Avstralska manekenka Miranda Kerr ima zelo specifičen okus za moške. Dolgonoga lepotica je intimno prijateljevala s sonarodnjakom, 47-letnim milijarderjem Jamesom Packerjem, ki je sedaj v zvezi z Mariah Carey, njen novi fant pa je ustanovitelj Snapchata Evan Spiegel (25). Spiegel naj bi bil "težek“ 500 milijonov dolarjev.

Njen bivši Orladno Bloom, s katerim ima sina, si je prav tako že našel novo ljubezen. Njegovo srce je ukradla brazilska igralka Luisa Moraes.

Komentarjev 2
  • patriarh 15:59 02.julij 2015.

    ''našla novega milijarderja.'' in nekoliko kasneje v novici: ''Spiegel naj bi bil "težek“ 500 milijonov dolarjev.''Kaj zdej ''novinar'' Ir. K., je milijarder al milijonar. A slabo prepisujež z drugih portalov al res ne poznaš razlike med milijonom in milijardo?

  • kapibara 15:44 02.julij 2015.

    Ma to Ni in NEBO nikoli zveza z njim... to je zveze z njegovim denarjem..pa takšna natolcevanja o ljubezni.. takile pokažejo da je Ni, ampak se dajo narivat zaradi denarja....