Magazin > VIP
23 ogledov

Miranda pokazala sina

Mali Flynn je prijokal na svet 11. januarja (na sliki z mamo Mirando Kerr). (Fot Žurnal24 main
Miranda Kerr in Orlando Bloom, ki sta na začetku januarja postala starša, sta sinu končno nadela ime. Poimenovala sta ga Flynn Kerr Bloom in ga tudi prvič pokazala javnosti.

Manekenka Miranda Kerr je šestega januarja z igralcem Orlandom Bloomom povila prvega sina, ki skoraj dva tedna ni imel imena. Zvezdnika se namreč nista mogla odločiti, kako ga bosta poimenovala, zdaj pa sta končno sklenila, da mu bo ime Flynn.

 

27-letna Miranda je v prvi blogovski objavi po porodu zapisala, da so "vsi trije zelo srečni in uživajo kot družina". Na veselje mnogih oboževalcev pa je objavila tudi prvo fotografijo malega Flynna. Intimna fotografija, ki jo je v ovekovečil očka Orlando, prikazuje mlado mamico Mirando sredi dojenja.

 

Miranda je ob fotografiji razkrila še nekaj podrobnosti o porodu. "Flynna sem rodila po naravni poti, brez protibolečinskih zdravil. Porod je bil dolg in težek, a s pomočjo Orlanda, ki me je ves čas spodbujal, je bilo vse lažje. Brez njega ne bi zmogla," je za konec še zapisala Miranda.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.