Magazin > VIP
60 ogledov

Mirela imela nesrečo, oboževalci v skrbeh

mirela lapanovič Facebook
Andrej je sporočil, da je imela prometno nesrečo.

"Ni nič hujšega. Boli me v prsih in vrat. Nesreča nikoli ne počiva. Imela sem srečo v nesreči, da se je tako končalo. Še vedno sem v šoku. Šele ob takšni situaciji se zaveš, da se lahko vsakemu življenje konča v sekundi," je za Žurnal24 povedala Mirela.

Zaročenec Mirele Lapanović Andrej je namreč na njen Facebook profil zapisal, da je imela Mirela na poti v Ruše prometno nesrečo. Tja se je odpravila, saj je njen nekdanji sostanovalec hiše Big Brother Erik organiziral zabavo za tekmovalce in oboževalce Big Brotherja. Andrej je zapisal: "Sporočam vsem, ki pričakujete Mirelo nocoj v Rušah, da je ne bo. Imela je prometno nesrečo. Žal mi je, da je sploh šla na pot. Ko se bo počutila bolje, se vam bo oglasila. Prosim, da ne kličete. Hvala za razumevanje."

Pod njegovim zapisom so se javili njeni najbolj goreči oboževalci, ki so ji zaželeli čimprejšnje okrevanj in jo v skrbeh spraševali, če je vse v redu.

Komentarjev 10
  • migi 11:00 05.marec 2017.

    OMG....da je ni sram!Delovni in spoštljivi ljudje svoj čas uporabijo na drug način...če pa hočejo igrat maškare se pa izpostavljajo....da jih kvazi...ne pozabimo!!!!Ha,ha......

  • jgm 19:36 04.marec 2017.

    Že 14 dni se ni nič pisalo o njej, pa je bilo treba malo butnit.

  • Žvižgač 16:39 04.marec 2017.

    Nikomur ne privoščim nesreče, pa vendar je poročanje o miss Piggy, ki je šla na dogodek drugega mentalno obubožanega pacienta pa nevredno poročanja. Verjetno se je tudi kaj pametnega zgodilo v naši lepi deželici. Njen kao mož pa je ...prikaži več res ena uboga para, da take javno objavlja, kot da želi povedati pridite in je__te jo po mili volji. Nije sapun pa da se troši. Takim ni pomoči in takim bi morali gledati pod prste, če so sposobni skrbeti za otroke.