Magazin > VIP
334 ogledov

Mirela iz Big Brotherja zaročena!

Mirela Lapanović Saša Despot
Mirela se je vrnila v Andrejev objem.

Naša predvidevanja so se izkazala za točna. Mirela in Andrej Laharnar, s katerim ima zmagovalka Big Brotherja sinčka, sta spet par, še več – zaročila sta se.

"Ne morem verjeti, da se meni to dogaja," nam je v smehu dejala Mirela. Z Andrejem sta po njenem prihodu iz Big Brotherja na prvo mesto postavila otroke in bila samo prijatelja. Počasi pa so se stvari začele postavljati na pravo mesto. "Priznal je svoje napake, priznala sem jih jaz. Dal mi je vedeti, da me ima še vedno rad in da me ni prebolel," je še dodala. "Povedal mi je, da je spoznal veliko žensk, ki so bile poročene in hotele z njim na zmenek, z nekaterimi se je tudi zapletel. Rekel mi je, da je spoznal, da sem za te ženske jaz svetnica." 

Presenetil jo je

Mirela je povedala tudi, kako je prišlo do zaroke. "Čisto me je presenetil. Bila sva vsak na svojem domu in se prek Facebooka hecala. Nato je prišel do mene in s seboj prinesel steklenico vina. Rekel mi je, da nimava več kaj čakati. Toliko let sva že skupaj v slabem in dobrem. Enostavno hočem, da si ti moja žena. Dovolj časa si bila moja punca in to nikamor več ne pelje. Vsa srečna sem pristala."

Novico sta delila s širno Slovenijo, saj je Andrej želel, da vsi vedo. Andrej je na svoji Facebook strani zapisal: "Vedno sem jo ljubil in vedno je bila moja princesa. Zaljubljen in ljubim jo od najine prve kave. Priznam, sem naredil napake, ki jih obžalujem, imel sem čas, da sem dojel napake, in vem, da si želim, da je Mirela srečna in nasmejana do konca mojih dni.“

Kmalu sledi poroka

Njuni najbližji so šokirani, a veseli. "Pri mami je bila zjutraj na kavi prijateljica in ji povedala, da sem zaročena. Mama me je razburjena klicala, da kdo je pa zdaj to in če sem znorela. Ko sem ji povedala, da je Andrej, je bila vesela. Vsi so navdušeni," je reakcijo opisala Mirela. 

Sedaj sledi poroka, ki naj bi bila že kmalu po novem letu, saj Mirela pravi, da ne bosta dolgo čakala. Želi si lepega obreda, ki mu bodo prisostvovali tisti, ki jima veliko pomenijo. Po njenih besedah tudi nekateri njeni pravi fani, s katerimi se je zelo zbližala in ki so ji nudili veliko podporo. Kot je še dejala Mirela, bo le dobila svojega kralja, tako kot se za kraljico tudi spodobi. 

Burna preteklost

Andrej je zvezo z Mirelo končal, ko se je Mirela v šovu zapletla z Markom. Grozil je, da ji bo vzel otroka, ker to ni bilo prvič, da ga je Mirela prevarala, vrgel pa jo je tudi iz stanovanja. A tudi Mirela je v šovu razkrila številne informacije o svoji nesrečni zvezi, ki naj bi bila podobna zlati kletki. Med drugim je potarnala, da so bile Andreju druge stvari pomembnejše od družine.

Komentarjev 8
 • Avatar Džoser
  Džoser 09:20 21.november 2016.

  Pa kakšen idiot je ta ANDREJ?ČE BI BILA CELA BABA ZLATA NI VREDNA ,DA JO PES POŠČIJE.

 • micika 20:10 20.november 2016.

  aj,aj,aj andej naivni,no!!ko pa denarja ne bo,bo spet kreg pri hiši

 • 4ba2a8e4cc2cfe1172eec499b48f077b0c78143c 13:07 20.november 2016.

  Zmanjkalo denarja aaaaa.Jaz bi tudi rabil takega idijota da me financira.Takokot Mirela fuka z drugimi,bom jaz z mojo ženo.Ni razlike.Ti podgurc zarukani,kaj je stabo narobe.jebem te blesava.