Magazin > VIP
72 ogledov

Mirela na poligrafu: Kolikokrat se je zlagala?

Mirela Lapanović Youtube
Mirela je bila v srbskem šovu na preizkušnji. Producenti so jo z vprašanji spravili v jok.

V srbskem resničnostnem šovu Parovi morajo tekmovalci na poligraf, kjer jih producenti sprašujejo različne stvari. Večinoma pa so vprašanja osebne narave. Kolikokrat se je Mirela Lapanović na poligrafu zlagala in kolikokrat povedala resnico?

Spraševali so jo različna osebna vprašanja, večinoma stvari, ki jih slovenski gledalci in njeni oboževalci že vedo – ali je res prevarala oba partnerja, oba očeta svojih otrok, ali je bila res v zvezi z 20 let mlajšim, ali je Andreju res vrnila silikone in podobno.

Med zasliševanjem so jo producenti vprašali tudi, če je njena prva ljubezen res umrla. Tu so zajokali tako ona kot tudi njeni sotekmovalci. Zaupala jim je zgodbo o prvem fantu, v katerega se je zaljubila, ko je imela le 15 let. "Hotel me je odpeljati na Švedsko, kamor so se on in njegovi starši po vojni preselili iz Bosne. Zmenila sva se na nekem mejnem prehodu, a takrat sem bila premlada in nisem našla prevoza do tja, zato sem mu javila, da se bova morala dobiti kdaj drugič. Na poti domov je umrl," je z zgodbo šokirala sotekmovalce.

Mirela se niti na eno vprašanje ni zlagala in s tem dokazala, da je to, kar nenehno zatrjuje, res. Očitno je res tako iskrena in nima česa skrivati. V pogovoru z voditeljico in sotekmovalci je ob marsikaterem vprašanju dodala, da Slovenija ve veliko o njej in da ni nikoli skrivala svoje preteklosti. Le zgodba o prvem fantu je tista, ki jo je do zdaj uspešno skrivala, saj jo je "tako zelo prizadela, da je ni želela deliti z javnostjo".

Komentarjev 9
  • patron 23:23 04.april 2017.

    dal si njen zaručnik, andro, vjerujem, da je vrlo dobro poznaješ....bruhaha

  • Gogolino 16:06 04.april 2017.

    Ne morem verjet koliko obsojanja, mržnje, zavisti je prisotno v komentarjih.Grem stavit, da Mirele nihče ne pozna osebno !!Dejte raje pred svojim pragom pometat, kot pa da serjete na tujega !!!

  • razerznak 13:21 04.april 2017.

    ne pište več "novic" o tej plastiki, še eno tako vidim pa zurnal blokiram in me ni več sem