Magazin > VIP
216 ogledov

Mirela na svobodi: To sporoča javnosti!

Mirela Facebook
Mirela se požvižga na kritične glasove.

Ko so Srbi Mirelo snubili v šov, je zmagovalka Big Brotherja ponudbo sprva zavrnila, je pa o njej resno razmišljala, ker si je želela z nastopom v šovu Parovi oprati ime. Po vsem tem, kar se je dogajalo v zadnjih tednih v hiši srbskega šova, bi marsikdo lahko pripomnil, da ji je spodletelo in da ji je lahko žal, da je na koncu privolila.

Čeprav so se mnogi tolažili, da je v Parovi vse zaigrano in da se tudi Mirela le šali, ko pravi, da se je zaljubila v devet let mlajšega Milija, za katerega je celo trdila, da jo je v vinjenem stanju posilil in celo napovedala tožbo, pa očitno ni bilo tako. 41-letnica je namreč tudi po finalu zatrdila, da njeno srce bije za Milija. Preko njenega dobrega prijatelja smo se poskušali dokopati do Mirelinega zaročenca Andreja, a ta ne daje izjav.

Tudi Mirela se nam še ni oglasila nazaj, se pa očitno zaveda, da je bila zunaj deležna kritik. "Polfinalistka in zase zmagovalka. Bila je trnova pot, težka, a najtežja me čaka sedaj v zunanjem svetu,“ je zapisala na Facebooku pozneje pa še dodala: "Polfinalistka v šovu Parovi, ki je najtežji show ever. Ponosna! Hejterji kiss my ass (kritiki, poljubite moj zadnjico, op. avt.)."

Komentarjev 4
  • Jožef Koprivnikar 17:36 03.julij 2017.

    Ponosna ker je varala moža, kerj je pustila otroke same, Njeni starši, mati in sin jo bodo ali pa so jo že nagradili.Na to nima biti kaj ponosna, mogoče se ji obeta zaradi razpoznavnosti služba , vendar se tudi njej ...prikaži več čas izteka, za tovrstne manipulacije bo kmalu prestara z veliko kilometrine

  • Aleta 16:23 03.julij 2017.

    In ona je še ponosna?:))))

  • Avatar čavez
    čavez 14:55 03.julij 2017.

    Mirela na svobodi: To sporoča javnosti!IŠČEM NOVEGA BEDAKA.