Magazin > VIP
119 ogledov

Mirela nič več takšna

Mirela Lapanović
1/2
Osebni arhiv
Zmagovalka Big Brotherja se je odločila za spremembo …

Mirela Lapanović se je končno odločila, da je čas za spremembo pričeske. Poslovila se je od lasnih podaljškov in si videz osvežila s svetlejšo barvo.

"Nova frizura, novi začetki,“ nam je povedala zgovorna Dolenjka in dodala: "Šele pred kratkim sem videla posnetek iz Big Brotherja in dojela, zakaj so me vsi kritizirali okoli mojih las. To moje nenehno 'šlatanje' podaljškov je bilo grozno! Katastrofa!“

Ob vprašanju, če se je odvadila nenehno dotikati svojih las pa je skoraj vzkliknila: "Ja seveda! Svoje lase pustim pri miru.“

Komentarjev 6
  • kapibara 14:26 14.september 2016.

    Seve ni isto takšna.. za začetek si je siliko zidne vložke zamenjala..

  • Five 12:06 14.september 2016.

    Mirela, Marela, ne se sekirat, zdaj je pač slavna...Tudi politiki so slavni.Slavni so tudi tisti, ki znajo na debelo goljufati in krasti.Slaven je tudi tisti, ki se gol v javnosti po premoženju čoha.Slavne so tiste, ki ...prikaži več imajo velike prsi, velike žnable, velike zadnjice.Slavni so tisti, ki imajo ogromno premoženja, nepojasnjenega izvora.V Sloveniji je veliko slavnih.Dobrih in pametnih se pa ne izplača promovirati, kajne mediji !

  • Avatar skeptik
    skeptik 09:37 14.september 2016.

    Jutri bom vstal okoli šestih zjutraj in prosim, da me do osmih na prvi strani pričaka novica, kaj bo Mirela jedla za zajtrk in s katerim toaletnim papirjem si bo obrisala presrano primitivno rit. Upam, da bo vsaj 5-slojni in ...prikaži več močno odišavljen..... Bravo žurnal, kar tako naprej!!!