Magazin > VIP
83 ogledov

Mirela nič več v Ljubljani, živi pri starših

Mirela Lapanovič POP-TV-2
Izvedeli smo, da je Mirela obupala nad Ljubljano in se vrnila v Novo mesto, kjer trenutno živi pri starših. Z nami je delila slabe izkušnje iz prestolnice.

Mirela Lapanović se je po zmagi v Big Brotherju preselila v Ljubljano in upala na boljše življenje. A je kaj kmalu ugotovila, da je to finančno prevelika obremenitev, ker je bila vsak dan v Novem mestu, kjer ima starše in otroke.

"Ni se mi splačalo imeti stanovanja v Ljubljani, ker sem bila premalo tam. Poleg tega pa sem bila kar malo osamljena. Saj so ljudje prijazni s teboj in tako, a to niso pravi prijatelji,“ nam je povedala Mirela: "Vrnila sem se k mami, a sem že našla drugo stanovanje samo zase, tukaj na Dolenjskem. Ne morem biti pri starših, ker je stanovanje premajhno za vse nas. Preveč se drenjamo.“

Slabe izkušnje: Ljudje imajo preveč predsodkov

"Vsi iščejo pare ali družino, kot da je samska ženska ne vem kakšen problem. Nekateri so rekli, da so gledali Big Brother in so rekli, da se bojijo razvratov in glasnosti. Mislim, kaj? Sem normalna ženska in imam rada spolnost … To vsi delamo! Saj se ne bom drla in imela takšnih izpadov, kot so bili v šovu. Dojela sem, da ima starejša generacija s tem veliko problemov in se ti zdi, kot da nihče nima spolnih odnosov in so povsem zategnjeni.“

 

Komentarjev 9
  • leonardo 17:10 13.september 2016.

    Normalna? Hja, vprašanje kaj je zanjo normalno?

  • kapibara 14:47 13.september 2016.

    ...Mislim, kaj ?.. kaj se kuriš-kura.. Ljudje so videli kaka kura si, in si ne želijo kure v stanovanju.. !! - Se spomnijo tiste podnajemnice z golobi.. !!

  • dragec 13:35 13.september 2016.

    V slovenske,....v slovenskem