Magazin > VIP
160 ogledov

Mirela: Njen bivši o tem, zakaj jo je vzel nazaj

mirela, andrej Facebook
Zmagovalka Big Brotherja svojega zaročenca "zvlekla" pred kamero.

Mirela Lapanović je med koncem tedna sporočila, da se je zaročila. Vrnila se je k svojemu nekdanjemu partnerju Andreju, s katerim ima sinčka.

Mirela nam je v nedeljo razkrila, kako jo je Andrej zaprosil za roko, Andrej pa je sedaj povedal, zakaj je Mirelo, ki mu je bila v šovu Big Brother nezvesta, vzel nazaj, četudi je javno večkrat poudaril, da je zanj zveze nepreklicno konec in da želi skrbništvo nad otrokom.

"Hudo mi je bilo, ko jo je Dalibor napadal in sem videl njene solze,“ je svoj govor začel poslovnež, ki je, kot pravi, v najslabših trenutkih šova zelo slabo spal. "Nato te zjutraj kličejo mediji, marsikaj poveš v afektu, kar sicer ne bi. Marsikaj, kar sem povedal, obžalujem. Mislim, da se moram večkrat v jezik ugrizniti,“ je izjavil in dodal: „Vem pa, da jo ljubim. Vedno sem ji stal ob strani, vedno sem ji hotel najboljše. Rad bi ji pomagal tudi na poslovni poti.

Za Andreja je bil šov velika preizkušnja, saj se ne izpostavlja rad, je pa vesel, da ima Mirela toliko oboževalcev. "Če je prava ljubezen, se ji ni treba odpovedati. Uvidel sem, da sem delal napake. Na nekatere nisem ponosen in sem jih želel popraviti. Imel sem dovolj časa, da sem razmislil. Nikoli prej nisem bil na Facebooku. Nimam dobrega mnenja o njem, spoznal sem, kakšen je ženski svet in kakšen je moški svet. Včasih me je sram, da sem moški. Vidim, da so nekateri zelo vulgarni.“

37-letnik je z Mirelinimi Facebook sledilci delil tudi izkušnje, ki jih je imel z drugimi ženskami. Pravi, da so se nekatere, tudi poročene, želele že po kratkem pogovoru preseliti v njegov dom in da so mu pošiljale nespodobne fotografije. Priznal je tudi, da je ljubosumen in poudaril, da se za pravo ljubezen splača potruditi. "In najina je prava,“ je pripomnila Mirela.

Komentarjev 8
  • endrug 15:35 24.november 2016.

    Koliko pa plačaš? Samo vprašam.

  • kapibara 11:20 22.november 2016.

    Videl njene solze.. ona se bo še nagledala njegovih solza..

  • kapibara 11:20 22.november 2016.

    Sedaj pa naj zahteva, da si vrnjene vsadke, v žnable vgradi..