Magazin > VIP
150 ogledov

Mirela objavila Jadrankina sporočila

Mirela Lapanović Profimedias
Jadranka Lisjak je še pred nekaj dnevi za naš portal povedala, da ji je za Mirelo Lapanović vseeno, a temu več kot očitno ni tako …

Zmagovalka Big Brotherja Mirela je na Facebooku objavila sporočila, ki ji jih pošilja Jadranka Lisjak in s tem dokazala, da si ni izmislila, da jo nekdanja sotrpinka iz hiše Big Brother sovraži. "Odblokirala me je, ker jo preveč firbec matra KAJ JAZ POČNEM. Prva jutranja misel sem ji, kar mi laska, a očitno je to že dalj časa tako in teta rabi kakšen naslov na portalu, ker je pozabljena. Definitivno greš na block, teta Jadro,“ je o posnetku zasebnih sporočil objavila Mirela.

Jadranka je sicer pred nekaj dnevi za Žurnal24 povedala, da je zanjo Mirela pozabljena. "Prijateljica pa taka. Vedno mi je govorila, da bova šli na kavo, da naj se le obrnem nanjo, če bom kaj potrebovala. Ko sem jo vabila na kave, nikoli ni imela časa, ko sem jo prosila, da mi pomaga finančno, mi je obrnila hrbet,“ nam je povedala. Več o njenem razočaranju nad Mirelo lahko preberete TUKAJ.

Komentarjev 5
  • patron 22:18 21.marec 2017.

    2 p.o.č.e.p.u.h.i se ravsata.......haha

  • MižiMaži 15:39 21.marec 2017.

    Pa kwa tej fuk***jeni kravuši ni jasno ? Da jo že dolg čaka pojstla na zaprtem oddelku v Idriji...

  • patron 13:49 21.marec 2017.

    lapanka i jadranka.....