Magazin > VIP
98 ogledov

Mirela obžaluje svoja dejanja: "Nadaljevala bi kot samska ženska"

Mirela Lapanović Youtube
Srbi so z njo naredili intervju o vsem, kar se dogaja znotraj hiše – o poljubih z moškimi, o njenih novih simpatijah in o Andreju.

Na uradni spletni strani Happy TV, ki snema in predvaja resničnostni šov Parovi, so objavili zelo iskren intervju z Mirelo. Vprašali so jo, kdo od sostanovalcev se poljublja najbolje (poljubljala se je s tremi, op. a.), kaj čuti do Nikole Lakića in kaj meni, da o vsem tem misli njen zaročenec Andrej.

"Težko opišem trenutno čustveno stanje. Pred sredino zabavo me je poklical zaročenec in mi povedal, da me podpira. Zdaj, ne vem, kakšna je situacija," je pogovor začela Mirela, ki se je na sredini zabavi strastno poljubljala s sostanovalcem Goranom, za katerega je priznala, da ji je zelo všeč: "Upam, da je še vedno tako. Naredila sem napako, ko sem se poljubljala z Goranom. Do tega je pripeljalo preveč alkohola."

Povedala je, da se sicer Nikola Lakić bolje poljublja kot Goran in da bi z Nikolo z veseljem bila v zvezi, čeprav sta samo prijatelja: "Če bi bila samska, bi bila z veseljem njegovo dekle, ker ima lastnosti pravega moškega, a za enkrat sva samo prijatelja."

Ko so jo vprašali, kaj meni, da zdaj misli Andrej in če jo čaka je povedala: "V zaprtem prostoru je težko izdržati psihični pritisk. Iskreno upam, da ne bo težav. Ampak o tem bom razmišljala, ko pridem iz vile, lahko pa se mi zgodi, da mi bo obrnil hrbet, kar bi popolnoma razumela. Sem močna ženska in bi to preživela. Nadaljevala bi kot samska ženska."

 
Komentarjev 7
  • patron 01:14 07.maj 2017.

    laharnar, a si gledal svojo cipo, kako se je natikala ......????

  • patron 15:29 06.maj 2017.

    laharnar izvisel boš, danes in jutri velika žurka i svatba, cipa bo spet pijana ko aksa, sex pade 100.... posto........bruhaha

  • mima-šiš 11:52 06.maj 2017.

    hhaha umru sm dobra