Magazin > VIP
65 ogledov

Mirela od deklet dobiva neverjetna sporočila

Mirela Lapanović Facebook
Mirele si ne želijo le moški, kot nam je povedala, pišejo ji tudi dekleta.

Zmagovalka Big Brotherja Mirela Lapanović se počasi privaja na to, da je zaželena med moškimi, a vseeno ji določene stvari ne gredo v glavo. Pravi, da ji ne pišejo samo moški, ampak tudi ženske.

"Zdi se mi, da fantje danes preveč hitro zamenjajo prijazno za flirt, nimajo občutka. Zdi se jim, da me poznajo, ker so me videli na televiziji. Zdi se jim, da mi lahko nudijo vse, da mi lahko nudijo vezo in svojega korenjaka. Grozni so!" nam je povedala in dodala, da je dobila že kar nekaj fotografij genitalij: "Ne morem zjutraj piti kave in to gledati no, lepo vas prosim ljudje božji!"

Najbolj presenečena pa je bila, da ji pišejo tudi dekleta: "Imaš pa tudi ženske, ki pošiljajo 'češplje'! O moj bog! Verjemi, da od 17. vem, pa do 107. bom vedela, da me ženske ne zanimajo. Nimam nič proti, jaz obožujem geje, imam prijatelje, ki so istospolno usmerjeni, a mene to ne zanima."

Mireli se zdi žalostno, da je prišlo do tega in da so odnosi postali tako površinski: "Nehali so se truditi in ne vem, kaj se dogaja. Mogoče zmenek na slepo, okej. Ampak ne moreš mi najprej pokazati korenjaka in potem obraz. Vrstni red je šel v k****, resno! Meni je to smešno, ne vem kaj razmišljajo."

Komentarjev 6
  • kapibara 14:34 10.oktober 2016.

    Me zanima v katermu bifeju, V Zasavju, bo dočakala penzijo.. vsa scufana..

  • motorka57 21:07 09.oktober 2016.

    ....da dobivaš tako pošto!!?? Ja lepota,kaj si pa prčakvala,histerično si vrtila gofljo,se obašala kot indulentna kura,pa čeprav maš dva otroka. In kaj ti ni jasno brihta,da te kujemo v zvezde,da te nosimo...... ,ja ntaknil bi te,pa okol vrtel,da bi ti ...prikaži več blo jasn enkrat za zmiraj.Kar si posejala, to boš žela,če se sploh zavedaš svojih dejanj ?!!!!

  • smejka 14:14 09.oktober 2016.

    Če napišem beseda,ki ti jo namenjam, mi bodo komentar zbrisali.(Bistva pa itak ne štekaš)