Magazin > VIP
218 ogledov

Mirela prekinila zaroko, Andrej se je odzval

Mirela Lapanović Yo
Tako se je odzval Mirelin zaročenec, ko je slišal, da je njegova izbranka prekinila zaroko.

Pisali smo, da je Mirela v šovu Parovi rekla, da ima Milija rada in da prekinja zaroko z Andrejem, ki jo čaka v Sloveniji. Sostanovalci so jo ob teh besedah obsojali in predvsem niso razumeli, zakaj se je tako odločila.

"Obsojali so me zaradi dogajanja v spalnici. Ljudje tukaj ne morejo sprejeti, če je nekdo iskren. Ne morem se pretvarjati, da sem nekaj, kar nisem. Celo Andrej me je klical in me vprašal, če je vse v redu. Ljudje tukaj ne razumejo mojega humorja," je Mirela povedala v šovu in razkrila, da jo je klical Andrej, oče njenega mlajšega otroka. Se je Mirela le šalila, ko je izjavila, da do Milija goji čustva?

Happy TV je za odziv prosil Andreja, ki je povedal: "Ne bom je poslušal. Počakal bom na konec šova, potem pa se bom pogovoril z njo. Ne vem, kaj naj rečem, nič ne morem odgovoriti na vprašanje, kaj bom naredil. Ne vem, kaj me čaka." Andreja smo kontaktirali tudi mi. Čeprav nam je do zdaj vedno odgovarjal na vprašanja, se je tokrat zavil v molk. Na svoj Facebook pa je objavil pesem Nine Badrič in zraven dopisal: "Najboljših in najlepših stvari se ne more videti ali dotakniti. Izkusimo jih lahko le s srcem. Samo za tebe, kraljica moja. Ljubi te tvoj Andrej."

Vir blizu Andreja nam je povedal, da bomo v vili šova Parovi kmalu videli celo poroko med Mirelo in Milijem, a ta naj bi bila zaigrana. Andrej je klical produkcijo, saj je želel vstopiti v vilo in biti gost na Mirelini poroki. Vir je dodal, da do konca šova ne bo verjel ničemur več, kar vidi in sliši v oddajah.

Komentarjev 8
  • milan0 13:40 06.junij 2017.

    Čaka te kup denarja pa Rakcova bunda. Če gledaš oddajo ne potrebuješ vira, povedali so že da bodo prave in lažne poroke.

  • patron 11:23 06.junij 2017.

    "​Majka koja ostavi decu nije ljudsko biče.To ni životinje ne naprave"........tako komentirajo Srbi za to počepko......

  • patron 11:01 06.junij 2017.

    ja, res, cigi bi jo nalomil, da bi hodila po BG s "šljivami" in očali Armani čez cel plastičen ksiht....ampak ona v bistvu rabi enga takega, da jo obdela z leseno in meseno palico....., ker bebči laharnar je preprosto ne ...prikaži veče obvlada v nobenem pogledu.....