Magazin > VIP
37 ogledov

Mirela prizadeta in šokirana nad Jasminovimi besedami

Mirela Voyo/ zurnal24.si
"Kakšni izrazi … Kako nizkotno,“ je Mirela ogorčena nad Jasminovim zapisom na Facebooku.

Jasmin se je na Facebooku razburjal zaradi medijev, nekaterih sotekmovalcev in tudi zaradi Pro Plusa, od katerega je po koncu šova pričakoval večjo podporo. Kaj točno je napisal, lahko preberete TUKAJ.

Zmagovalko šova so njegove besede močno šokirale. "Razočarana sem bila nad Jasminovim zapisom. Prizadelo me je. Vidi se, da je še mlad in da do drugih in do sebe nima nobenega spoštovanja. Kakšni izrazi … Kako nizkotno. Dajte malo razmišljati … To so ljudje, ki so za nas dobro poskrbeli. Jasmin je star 21 let, lahko bi bil malo bolj zrel,“ je povedala Mirela in dodala, da jim produkcijska ekipa Pro Plusa ni dajala nobenih lažnih obljub. "Od tebe je odvisno, koga si po šovu kontaktiral. Jaz sem bila z vsemi v stikih in vsak me vpraša, kako sem in mi daje napotke. Ne glede na to, da sem zmagala. Jasmin pa je očitno pričakoval, da ga bodo poiskali. Večina produkcije je v Srbiji, a se kljub temu javijo,“ pravi Mirela.

Komentarjev 3
  • patron 22:26 06.julij 2016.

    kar ta prostitutka komentira, nič ne šteje....!!!!

  • bendover 11:20 06.julij 2016.

    še danes je neznanka,če je Mirela,po manjših želodčnih težavicah,že prdnila?to je ključen podatek

  • c1305166 09:04 06.julij 2016.

    Vi boste pa tale BB čist do konca ponucal al kaj. Še čez 40 let bodo naslovi "Mirela v domu za penzjoniste pri zajtrku noče jesti prosene kaše".