Magazin > VIP
181 ogledov

Mirela razkrila, kdo je boljši v postelji: Mili ali Andrej?

Mirela Lapanović Youtube
Razkrila, kdo jo je bolje zadovoljil.

Mirela Lapanović je v šovu Parovi razkrila, kdo bolje seksa – Mili ali Andrej? Ko jo je voditeljca šova to vprašala, je brez oklevanja odgovorila: „Mili!“

Še pred dvema dnevova je sicer rekla, da je z Milijem končala in Andreja prosila, da jo reši, da ji odpusti … Izvedela je namreč, da se ji je starejši sin odpovedal in zdi se, da je prav to bila kaplja čez rob in si je takrat želela domov.

Mirela se je tudi odločila za spremembo pričeske. Ne samo, da je odstranila podaljške, tudi frufru si je postrigla. "Veste, kako je. Pravijo, da je ob naglih spremembah v življenju prav, da si spremeniš pričesko. Samo sledila sem temu pravilu," je odgovorila Mirela, ko jo je voditeljica vprašala, zakaj se je odločila za spremembo. Katere 'nagle spremembe v življenju' je imela Mirela v mislih, ni znano.

Komentarjev 6
  • patron 16:27 22.junij 2017.

    evo komentar, rekla je, da je ona v SLO zelo cenjena in spoštovana "djevojka", da jo Slovenci obožujemo, da jo imamo radi....., ne tako kot jo cenijo v vili in Srbiji, .....hahaaaaaaaaaa.......

  • antitrust 15:59 22.junij 2017.

    Komentar je bil umaknjen zaradi neprimerne vsebine. Kodeks komentiranja si preberite tu.- Uredništvo zurnal24.si

  • bumbar 14:43 22.junij 2017.

    Za časa juge so bile južnakinje nore na nas Slovence. A, da sedaj pa ni več tako? Mora tale baburina srečat ta pravga, pa da vidi svojega boga ko porine sin slovenske domovine.