Magazin > VIP
110 ogledov

Mirela si želi še ene lepotne operacije

mirela
1/3
Voyo
Zmagovalka Big Brotherja Mirela Lapanović nam je povedala, da še ni končala z lepotnimi posegi. Preberite si, katera operacija je naslednja na njenem seznamu.

Mirela Lapanović nikoli ni skrivala ljubezni do lepotnih operacij. Priznala je, da ima estetsko popravljene ustnice, ličnice in oprsje. A zaupala nam je, da je na njenem seznau želja še en poseg, in sicer zadnjica.

"Rada bi si povečala zadnjico. Zdaj mi je žal, da sem si sploh kdajkoli dala povečati prsi, bolje bi bilo, če bi si zadnjico,“ nam je povedala zgovorna 40-letnica in dodala: "Jaz nisem nekaj za telovadbo, meni se to ne da. Že Emi mi teži,sicer pa … Hitro na operacijo.“

Ko smo vprašali, kako velike zadnjice si želi je hitro odgovorila: "Takšno, kot jo ima Kim Kardashian, ne bi nikoli imela. To je preveč. Rada bi imela zadnjico, ki je videti, kot da že celo življenje treniram. Fitnes zadnjic, ne 'šlepar' varianta, to pa nikoli!“

Komentarjev 13
  • fiston 16:22 20.september 2016.

    V bistvu je problem vzgoja, ko je že od vsega začetka kešpička, z možgani ni nič narobe, prej drugim manjka v možganih, ker vse obrne.No v eni oddaji je povedala, da je bivšemu vrnila one joške, zdaj ko ima ...prikaži več nove, da ji ne bo naprej metal...No onega mulčka dvometrskega se je tudi takoj znebila, ko je prišla do denarja. Ona pač hoče sponzorja, ne da bo sponzorirala, v bistvu ga je porabila za malo reklame.No zdaj pa investira, novi joški, še nova rit, pa da dobi zopet kakega dobrega sponzorja.

  • kapibara 10:59 20.september 2016.

    Kukr ga serje, rabi res večjo rit..

  • marabunta 17:20 19.september 2016.

    več kot v zadnjici ji manjka v glavi.....žal za take primere ni ustrezne operacije, to so brezupni primeri