Magazin > VIP
67 ogledov

Mirela spet samska: Dovolj imam teh mladih piščancev

Mirela Lapanović Saša Despot
Čeprav smo včeraj pisali o tem, da je sveže zaljubljena, je Mirela žal ostala razočarana …

Mirela nam je pred nekaj dnevi povedala, da je srečno zaljubljena v 26-letnega Dragana, a je včeraj na Facebooku objavila, da je samska. Pod komentarje, kaj se je zgodilo, pa samo zapisala: "Ljudje lažejo."

Za Žurnal24 je povedala, da je o 26-letniku izvedela nekatere stvari, zaradi katerih je ponovno ostala razočarana. Zase prizna, da je naivna in da vedno verjame v ljubezen. "Priznal je neke stvari, neke stvari so se dogajale, za katere nisem vedela. Vpletena je bila še tretja oseba, ki se je javila po tem, ko je videla vaš članek, da sem srečno zaljubljena."

Pravi, da se je odločila, da je dovolj in da se nekaj časa ne bo z nikomer zapletala. "Ni mi tega treba. Potrebujem pavzo, pa naj pride že nekdo mojih let, dosti imam teh mladičev. Oni imajo energijo in vse, a mislim, da čustveno še niso zreli," je zaključila Mirela.

Dan za varen avto

Komentarjev 13
  • Aleta 09:23 29.september 2016.

    Ne vem zakaj jo tako forsirajo povsod. Grozna je s temi napumpanimi ustnicami.Katastrofa od ženske! Se je mogoče kdaj vprašala zakaj jo obletavajo samo "mladiči", moški njenih let pa ne???ha ha ha

  • maresem 06:57 29.september 2016.

    On ni ne Slovenc ne jebač, ampak čefurski kastrat.

  • hubertfast 06:41 29.september 2016.

    Punca ima prav, naj si da duška. Naj uživa in spravi vase vse kar je možno, mlado in staro.